Min anden store hobby

Enzo bare 9 uger gammel
Enzo som tenager
Enzo som voksen
Eftersøgnings korpset

Helt fra ganske lille hvalp har Enzo altid haft titel af lagerchef.

Dem der kender mig ved, at han stort set ikke har veget fra min side, siden jeg hentede har oppe i Åkersberga, lige nord for Stockholm en septemberdag i 2006. Han er altid med i bilen, også når der leveres vin. Klokken er da heller ikke mere end 09.30 inden han står og kikker meget bønfaldende på mig, som om han vil sige: Skal vi ikke snart på arbejde far. Hans arbejde består i at ligge og sove ude i bilen, hvilket han gør rigtigt godt.

I de 12 år der er gået siden jeg hentede ham er det sket meget, både med Topp Wine, men også med Enzo. Han er A-hund i DcH, han er sporhund i DcH, og så er han medlem af DcH’s eftersøgningstjeneste. DcH står for: Danmarks civile hundeførerforening, hvor Enzo og jeg er medlemmer i Lindholm afdeling. www.dch-lindholm.dk

Vi bliver ringet op af folk som har tabt deres bilnøgler – høreapparat – mobiltelefon eller lignende, så prøver Enzo om han kan hjælpe den uheldige. Jeg har stadig den holdning, at hvis genstanden ligger hvor folk anviser, så finder Enzo den. Hvis han ikke finder den, er det ganske enkelt fordi den er tabt et helt andet sted.

Eftersøgningstjenesten er helt gratis, det eneste man kan risikere at komme af med, er kørepenge til den hundefører som bliver sendt af sted.  www.dch-danmark.dk/eftersoegere_side.htm

Både Enzo og jeg kan varmt anbefale DcH Lindholm, som er en klub med et godt kammeratskab, og så har vi verdens dejligste arealer at træne vore hunde på.

Enzo er desværre ikke blandt os mere. Han fik 13 gode år med os, som sluttede den 2. september 2019.

En lille folder fra Kingsmoor.

I øvrigt har DcH's eftersøgningstjeneste et fremragende samarbejde med firmaet KINGSMOOR, idet firmaet velvilligt sponsorerer hundeførernes jakker.

Kingsmoor fremstiller hundefoder af særdeles god kvalitet. Hvis I spørger Enzo vil han absolut anbefale deres foder.

Se mere på www.kingsmoor.dk

Enzo har nogle prøvepakker til gratis udlevering

Enzo på arbejde i skoven
Enzo er trukket i "arbejdstøjet"
Enzo har fundet et sæt tabte nøgler